Arena Renhold

Enten det er hjemmet eller på kontoret ditt, er vindusvask et must. Du har kanskje ikke tid til å gi hjemmet ditt en hel ukentlig eller månedlig rengjøring på grunn av din hektiske timeplan? Du kan ha problemer med å opprettholde en vanlig timeplan for enkelte gjøremål, og vindusvask kan være en av dem. Du er kanskje klar over flekker på glasset, enda en dag har gått mens de fortsatt er der.

Skitne vinduer kan aldri gi et varig inntrykk!

Moderne strukturer inkluderer ofte flere glassvinduer og færre vegger. Disse vinduene kan virke fantastiske, men å holde dem plettfrie er ingen enkel oppgave. Arena Renhold tilbyr grundig vindusvask som vil få boligen din eller lokalet ditt til å se like bra ut som den dagen den ble bygget. Det er avgjørende å holde vinduene på et kontor glitrende slik at besøkende kan få god utsikt over bygningen fra utsiden. Hvis det er dekket av støv, vil ingen bli imponert, og bedriftens rykte vil få en knekk.

De fem viktige vindusvasketjenestene du trenger

Fem typer vindusvask kan bidra til å få et hus eller en bedrift til å skinne hele året.

1. Rengjøring av vinduer

Ved vask av vinduer gjør mange enkeltpersoner den kritiske feilen å neglisjere skjermene til fordel for glasset. Arena Renhold renser i likhet med andre profesjonelle vindusvaskere også vindusskjermer og skinner.

Effektiviteten til vindusskjermene dine, forebygging av muggutvikling og levetiden til vinduene dine er alt avhengig av hvor godt du holder dem rene. Vi anbefaler å vaske resten av vinduene dine samtidig, men hvis det ikke er mulig, vasker vi også skjermer og spor separat. Så mens du gir huset eller bedriften en grundig rengjøring, ikke forsøm skjermene!

2. Innvendig vindusvask

Når de vasker vinduer, fokuserer de fleste på innvendige vinduer i hjemmet eller bedriften. Du antar sannsynligvis at å spraye dem med vindusrens og tørke dem ned noen ganger er så bra som det blir. Dette fungerer for en rask vask, men det vil ikke få vinduene dine skinnende rene.

Verktøyene og metodene som brukes av profesjonelle vindusvasktjenester er overlegne de som er tilgjengelige for den typiske huseieren eller bedriftseieren, noe som resulterer i skinnende rent glass.

3. Utvendig vindusvask

Det er like viktig å rengjøre vinduene utvendig som å rengjøre på innsiden. Å la en profesjonell vindusvasker ta seg av dine utvendige vinduer er fordelaktig fordi de kan nå kriker og kroker som du bare ikke kan. Du kan forbedre hjemmets førsteinntrykk og bli kvitt skitt, støv og vannflekker som har bygget seg opp på utvendige vinduer ved å avtale en profesjonell vindusvask.

4.  Fjerning av hardt vann

Selv om vinduene kan virke rene etter en DIY-rengjøring, har de vanligvis fortsatt harde vannmerker. Ekspertene innenfor vindusvasktjenesten har verktøyene og ekspertisen til å fjerne gjenstridige flekker og gjenopprette vinduene til som nye.

5. Rengjøring av glassdør

Vindusvask innebærer ofte vask av glassdører siden de tross alt rett og slett er gigantiske vinduer. Glassdører, som vinduer, drar nytte av profesjonell rengjøring av de samme grunnene. Dusjdørene i glass rengjøres ofte sammen med vinduene. En av de viktigste aspektene ved å ha disse stedene ordentlig rengjort er å få bort mugg som trives der effektivt vasket bort.

Her er noen ekstra fordeler med rene vinduer:

  • Få vinduene til å vare lenger: På samme måte som kalkavleiringer fester seg hardt til dusjdører, kan uønskede avleiringer feste seg til skjermglass i aluminium. Etset glass, i tillegg til å være skjemmende, er også mer sannsynlig å knuse eller flise.
  • Bli kvitt muggen i huset ditt, siden det er skadelig: Svarte, stygge flekker er et tydelig tegn på muggvekst på vinduer og vinduskarmer. Mugg er et vanlig problem i fuktige, varme omgivelser. Dessverre kan mugg blomstre i det fuktige miljøet som vinduskondens kan gi. Mugg kan også skjule seg mellom glassrutene og rammen til et vindu, noe som gjør det vanskelig å oppdage. Ekspert rengjøringstjenester har erfaring med mugg og kan bruke kjemikalier og grundig rengjøring for å fjerne det fra vinduene og huset.
  • Reduser antall allergener i huset: Familiens helse kan være i fare hvis allergener som dander, pollen, støv og så videre samler seg på vinduskarmene. Hodepine, sløvhet, tett eller rennende nese, hosting, nysing og kløende øyne er bare noen av de potensielle bivirkningene. Ved å vaske vinduene på riktig måte, kan en profesjonell rengjøringstjeneste bidra til å redusere allergier i huset ditt.
  • Gjør alt du kan for å redusere uønskede skadedyr som kommer på besøk: Forhindre vanlige husholdningsskadedyr, inkludert veps, marihøner og edderkopper. Det kan være lite attraktivt hvis edderkopper har laget et hjem i vinduet ditt, slik de pleier å gjøre. De kan veve nett i kriker og kroker av vinduene dine for å fange insekter. Edderkopper kan lett feste seg med fluer og insekter som samler seg på vindusskjermene dine. Å vaske vinduene dine er en flott sjanse til å se etter og bli kvitt insektreir.

Hvis vinduene dine ikke er like skinnende som de en gang var, kan Arena Renhold hjelpe deg. Vi vil rengjøre innsiden av vinduene dine grundig, fra topp til bunn, inkludert områder som er vanskelig tilgjengelige for deg. Vi har utprøvde metoder som, når de brukes grundig, lar vitaliteten skinne gjennom. Vi er en profesjonell rengjøringstjeneste dedikert til å opprettholde elegansen i huset ditt gjennom en rekke spesialiserte rengjøringsalternativer.

Les mer : Rengjøring av din bedrift