Arena Renhold

Variabelt renhold

Variabelt renhold av høy kvalitet, spesialtilpasset etter dine behov

Vi holder det rent

Forskjellige virksomheter har ulike behov for renhold. Vi bruker moderne renholdsprosesser med oppdatert logistikk, slik at vi kan skreddersy kostnadseffektive løsninger.

For enkelte virksomheter vil renholdsbehovet svinge. Dette kan for eksempel skyldes at lokalene brukes i varierende grad gjennom året. Da er variabelt renhold en effektiv løsning. Vi lager en plan for hva en rengjøring innebærer og gir en fast avtalt pris på dette. Deretter kontakter du oss når det er behov for at rengjøringen gjennomføres.

Da vet du alltid hva som blir gjort og hvor mye det koster, i tillegg til at vi kun kommer når du anser et behov for dette.

Rengjøring og desinfisering av gulv
Renhold av kontorlokaler

Renhold av kontorlokaler

Har dere kontorer som brukes uregelmessig kan vi eksempelvis vaske og klargjøre kontorene før noen skal bruke dem. Da er kontoret alltid innbydende for den som skal ta det i bruk, samtidig som du ikke betaler for unødvendig renhold når kontoret står tomt.

Godt renhold er viktig for medarbeidernes trivsel og helse, samtidig som det kan redusere framtidige vedlikeholdskostnader for inventar og bygning.

Ta vare på gulvet

En nyttig tjeneste å ha under variabelt renhold, er skuring og boning av gulv. Denne behandlingen gir gulvet lengre levetid og skaper grunnlaget for et godt innemiljø. Vi anbefaler at dette gjøres en til to ganger i året i trafikkerte lokaler. Har du lokaler med varierende bruke kan det være en god løsning og tilkalle oss ved behov.

Gulvene får da en effektiv vask og dyprens, før gulvflaten mettes med en base og poleres grundig. Dette vil bidra til at det blir enklere å holde rent i fremtiden.

Ta vare på gulvet
Arena Renhold Skien Telemark Norway

Trygt renhold

Med profesjonelle renholdere leverer vi skikkelige resultater. Vi bruker kun miljøvennlige vaske, og -rensemidler, og vi kommer når du har behov for det.

Vi er din profesjonelle partner på variabelt renhold

Fyll ut skjemaet

Fri Support
Vi er tilgjengelig på telefon under våre kontortider. Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt.
+47 918 85 781
 

Man – Fre 08:00 – 17:00

Du kan forvente rask respons på din henvendelse hos oss.