Arena Renhold

Skuring og boning

Nedslitte gulv er vanskelige å rengjøre. Med skuring og boning får gulvet tilbake sin beskyttende overflate og pene utseende.

Holdbarhet

Gulv som utsette for mye gangtrafikk blir over tid nedslitte og mister det flotte blanke utseende. Ved å skure og bone gulvet skikkelig får man tilbake den pene glansen gulvet hadde før, i tillegg til at man gir gulvet en beskyttende overflate.

Etter skuring og boning vil også det daglige renholdet blir mye enklere, slik at det kan utføres mer effektivt. Dette reduserer kostnader til daglig vedlikehold. Skuring og boning er vesentlig rimeligere enn å skifte ut gulvet, og ved å gjøre dette en til to ganger i året, vil gulvets levetid forlenges med mange år.

Rengjøring og desinfisering av gulv
commercial-cleaners-cleaning-office-floors

Sånn gjør vi det

Først må gulvet skures grundig for å fjerne gammel og slitt polish eller voks. Vi bruker rensemidler som er tilpasset det aktuelle underlaget i kombinasjon med en skuremaskin. Det brukes en padder med ulik grovhet som roterer i skuremaskinen.

En vannsuger tar deretter opp det oppsamlede vannet. Hvor lenge det må tørke før vi kan legge ny voks eller polish, avhenger av temperatur, kvalitet og materiale. Linoleum har for eksempel noe lengre tørketid enn vinyl.

Vi bruker miljøvennlige rensemidler og behandlinger slik at gulvet bidrar til et friskt inneklima.

Det beskyttende laget påføres med en bonemopp på samme måte som man lakkerer et gulv. Det brukes ofte polish, men dersom gulvet har mye svikt eller bevegelse legges det på voks.

Man kan velge om man ønsker at gulvet skal få et matt eller blankt utseende.

Ditt vaskefirma

Skuring og boning gir gulvene lengre levetid og skaper grunnlaget for et godt innemiljø. Vi vasker, skurer og polerer alle typer gulv, med utstyr som er spesialtilpasser underlaget.

Våre dyktige renholdere leverer profesjonelle resultater og bruker kun miljøvennlige vaske, og -rensemidler.

Vi er din profesjonelle partner på skuring og boning.

klesvask og rengjøring

Fyll ut skjemaet

Fri Support
Vi er tilgjengelig på telefon under våre kontortider. Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt.
+47 918 85 781
 

Man – Fre 08:00 – 17:00

Du kan forvente rask respons på din henvendelse hos oss.