Arena Renhold

Renhold av din bedrift

Renhold av din bedrift, med høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. Våre profesjonelle renholdere bidrar til økt trivsel og bedre innemiljø.

Ditt renholds byrå

Forskjellige virksomheter har ulike behov for renhold. Vi tilpasser våre tjenester etter virksomhetens behov og lager individuelle renholdsplaner til hver enkelt bedrift. Fordi vi bruker moderne renholds prosesser med oppdatert logistikk, kan vi skreddersy kostnadseffektive løsninger for din virksomhet.

På den måten kan vi levere akkurat det din bedrift trenger, og du betaler kun for det som faktisk utføres. Dersom vi avdekker behov eller mangler underveis vil vi komme med forslag til løsninger som er tilpasset deres behov.

mann som gjør Hovedrengjøring av huset
mann, gjør, hode, rengjøring, inn, office

Renhold av kontorer

Renhold av kontorer vil normalt være rengjøring av gulv, tørking av bord og tømming av søppelkasser, etter en forhåndsavtalt frekvens. Dette kan suppleres med en hovedrengjøring en til to ganger i året, hvor det gjennomføres full nedvask. Vi tilbyr også variabelt renhold, hvor du tilkaller oss ved behov.

Godt renhold er viktig for medarbeidernes trivsel og helse, samtidig som det kan redusere framtidige vedlikeholdskostnader for inventar og bygning. Med god planlegging og smarte løsninger vil dette kunne redusere kostnader.

Dersom man eksempelvis har en tilpasset plan for boning av gulv, vil dette forlenge levetiden på gulvet, og samtidig redusere kostnadene for den daglige rengjøringen.

Skuring og boning av gulv

Skuring og boning gir gulvene lengre levetid og skaper grunnlaget for et godt innemiljø. Vi vasker, skurer og polerer alle typer gulv, med utstyr som er spesialtilpasser underlaget.

Gulvet får en effektiv vask og dyprens, før gulvflaten mettes med en base. Deretter poleres gulvet grundig slik at det blir pent og holdbart.

En mann som vasker gulv i skien
En jente som rengjør bordsaker og telefon

Trygt renhold av din bedrift

Jevnlig renhold gir økt trivsel, bedre smittevern og lengre levetid på bygning og inventar. Våre dyktige renholdere leverer profesjonelle resultater og bruker kun miljøvennlige vaske, og -rensemidler.

Vi er din profesjonelle partner på renhold av bedrift.

Fyll ut skjemaet

Fri Support
Vi er tilgjengelig på telefon under våre kontortider. Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt.
+47 918 85 781
 

Man – Fre 08:00 – 17:00

Du kan forvente rask respons på din henvendelse hos oss.