Arena Renhold

Bortsett fra den daglige og ukentlige rengjøringen som bør gjøres, bør bedrifter også investere i periodiske renholdstjenester gjennom hele året. Periodisk rengjøring for bedrifter anbefales sterkt for kvalitetskontroll. Disse tjenestene er ment til å rengjøre vanskelig utilgjengelig steder som kan bli oversett under regelmessig rengjøring eller etter mye bruk.

En stor del av bygningsorganisasjonen er å sørge for at overflater og materialer alltid er i som nye stand ved å rengjøre dem med jevne mellomrom. Når en kunde eller klient kommer inn på kontoret ditt, vil de danne seg sin første tanke om virksomheten din. Derfor er reparasjoner og periodisk rengjøring for bedrifter avgjørende for å gi et gunstig førsteinntrykk. Bygningen din er en investering som kan spare deg for massevis av penger hvis du tar vare på den og holder den ren med jevne mellomrom.

Det kan være vanskelig å opprettholde et høyt nivå av hygiene, renslighet eller utseende hvis du bare rengjør én gang om dagen og glemmer eller ignorerer andre rengjøringsoppgaver. Hvis du vil sørge for at selv de mest utilgjengelige områdene er helt rene og sanitære, men ikke ønsker å legge til flere trinn til din vanlige rengjøringsrutine, er periodisk dyprengjøring veien å gå.

Hva er vanligvis inkludert i periodisk rengjøring?

Spesialisert eller forbedret rengjøring, som er det som ofte kalles “Periodisk rengjøring,” dekkes ikke av en standard daglig rengjøringstjeneste. Tid, penger og behovet for å sikre alles sikkerhet på arbeidsplassen peker i denne retningen. Periodisk rengjøring inkluderer følgende tjenester:

 • Rengjøring av vinduer
 • Teppevedlikehold
 • Rengjøring av kjøkkenet
 • Rengjøring av hardt gulv
 • Dyp skrubbing
 • Rengjøring av bad
 • Rengjøring av datamaskin og annen elektronikk
 • Utvendig bygningsvedlikehold
 • Rengjøring av takrennene
 • Rene vegger

Hva er fordelene med periodisk rengjøring for bedrifter?

Å vedlikeholde bygningen på riktig måte inkluderer å rengjøre den regelmessig. Du vil bevare byggets attraktivitet gjennom regelmessig vedlikehold. Rengjøring av kanalsystemet på kjøkkenet en gang i året er et eksempel på et tilbakevendende arbeid for bygg- og anleggsdrift. En vanlig dyprengjøring har også andre fordeler, som:

 • Et plettfritt og sanitært miljø for beboerne.
 • Rengjørings- og vedlikeholdstjenester for bygningen din i samsvar med garantien.
 • Holde et øye med nøkkelindikatorer satt av kunden.
 • Reduser antall ganger og de totale utgiftene til bygningsreparasjoner.
 • Sørg for at bygningen ser og føles av høy kvalitet.

Bygger merkevareomdømme

Kunder vil sette mer pris på deg og bedriften din hvis de går inn i et rent sted, akkurat som de ansatte ville gjort. De vil ikke ha noen betenkeligheter med å gjøre forretninger med deg siden de vil nyte tiden i butikken eller kontoret ditt. En skitten eller skjemmende arbeidsplass er en bestemt måte å slå av potensielle kunder og gjøre et dårlig inntrykk. Gjester vil komme til å knytte en høy standard for renslighet og sanitærforhold med merkevaren og firmaet ditt hvis du opprettholder disse egenskapene konsekvent.

Et tryggere og sunnere arbeidsmiljø

Helsen til arbeidsstyrken er nå viktigere enn noen gang. Flere og flere selskaper leter etter måter å redusere sin negative påvirkning på miljøet. Kommersielle rengjøringstjenester som prioriterer sikkerhet, bruker “grønne” materialer som er mindre sannsynlig å frigjøre skadelige kjemikalier i luften eller fylle rommet med sterke dufter som kan føre til at enkelte individer får allergiske reaksjoner. Betydningen av ren, frisk luft for å opprettholde en trygg og sunn arbeidsplass kan ikke overvurderes.

Bedriftens luftkanaler må rengjøres ofte for å hindre spredning av sykdom. Metodene for rengjøring av kanaler kan variere. Allergener, bakterier, støv, skitt, mugg og rusk kan fjernes grundig ved hjelp av toppmoderne, høyteknologisk avsugningsutstyr. Bortsett fra den åpenbare fordelen med et mer effektivt HVAC-system, hjelper fjerning av alle farlige partikler en gang i året også å holde luften inne i et næringsbygg frisk.

Utseende betyr noe

Estetikk og presentasjon betyr noe hvis du vil skape et godt førsteinntrykk. Ved hjelp av dyktige renholdere kan du være sikker på at bygningen din vil se fantastisk ut allerede før du setter foten inn. Nå som arbeidsplassen er plettfri, kan du la merkevarene eller bedriftens karakter skinne gjennom ved å velge passende møbler, kunstverk og layout. Derfor er periodisk rengjøring for bedrifter viktig fordi det kan påvirke bedriftens omdømme.

Hvorfor velge oss?

Arena Renhold er det beste alternativet for periodisk rengjøring for bedrifter i Vestfold og Telemark. Når det kommer til kommersiell renhold er vi ekspertene, og vi gir alltid våre kunder 110%.

Vi ansetter ikke bare de mest dyktige menneskene for hver stilling, men vi gir dem også den mest banebrytende renseteknologien, rekvisita og utstyr. Du kan stole på vår periodiske rengjøring enten du driver bedriften din utenfor et kontor, et lager, en butikk eller et helt annet sted. Vi tilbyr regelmessige rengjøringstjenester for forhåndsbestemte områder, som toaletter, fellesrom, kjøkken og konferanserom. Rengjøring av inventar og disker for hånd, støvsuging av gulv, feiing av støv og etterfylling av rekvisita. Våre planlagte rengjøringstjenester kan hjelpe deg med å holde kommersielle lokaler rene etter en tidsplan som passer for din bedrift

Les mer: 8 tips til flyttevasken