Arena Renhold

 

Som en generell regel, når du rengjør huset ditt, fokuserer du på de mer åpenbare overflatene og populære stedene. Likevel er det visse steder vi ikke alltid husker å rengjøre, så det er alltid skjult skitt og støv som lurer. I denne artikkelen skal vi ta en titt på stedene folk har en tendens til å glemme å rydde, og belyse de stedene som trenger vår oppmerksomhet hvis vi ønsker å holde hjemmene våre rene og sunne.

 

  1. Takvifter og lysarmaturer

Over tid kan det lett utvikle seg støv og spindelvev på takvifter og lysarmaturer. På grunn av hvor høyt de er, er de lett å gå glipp av mens du vasker huset. Å rydde opp etter deg selv ved å tørke støv av takvifteblader og vaske ned lysarmaturer er en fin måte å holde støv ute av huset og gjøre det sunnere å puste.

 

  1. Møbler bak og under

Plassene bak og under møbler har en tendens til å samle mye smuss, hår og andre partikler. En gang iblant må du sjekke de vanskelig tilgjengelige stedene, som de bak sofaer, under senger og bak skap. For å fjerne allergier og smuss som har bygget seg opp, flytt møblene og rengjør eller støvsuge området.

 

  1. Fotlister og lister

Til tross for deres åpenbare mangel på trafikk, kan vegglister og fotlister raskt bli dekket av støv og skitt. For å holde gulvlistene rene og i perfekt stand, noe som kan forbedre hjemmets fortauskantsappell, tørk dem av med en fuktig klut regelmessig eller bruk et vakuumtilbehør.

 

  1. Vindusspor og karmer

Spesielt skyvevinduer og dører er grobunn for skitt og rusk på spor og terskler. For å løsne fastsittende støv og skitt, bruk en støvsuger eller et lite verktøy for trange plasser. For å sikre en grundig rengjøring, bruk en fuktig klut for å følge opp.

 

  1. Lufteventiler og gitter

Ventiler og rister i HVAC-systemer blir ofte oversett under rengjøring, til tross for deres kritiske funksjon i luftbevegelse. Den indre luftkvaliteten kan bli påvirket av oppsamling av støv og rusk i dette området. For å forhindre at støv samler seg og luft fra å kveles, bør du rengjøre eller støvsuge disse ventilene med jevne mellomrom.

  1. Innvendige hvitevarer

Vi glemmer ofte å rengjøre innsiden av apparater mens vi fokuserer på å rengjøre utvendig. Søl, smuler og matrester kan lett samle seg i apparater, inkludert mikrobølgeovner, komfyrer, kjøleskap og oppvaskmaskiner. Å holde innsiden av disse apparatene rene med jevne mellomrom vil holde dem luktfrie og kjører med maksimal effektivitet.

 

  1. Dusjforheng og baderomstilbehør

Mugg trives på fuktige, mørke steder, for eksempel på dusjforheng og i baderomstilbehør som såpeskåler og tannbørsteholdere. I tillegg til å vaske eller skifte dusjforheng med jevne mellomrom, hjelper rengjøring av disse tingene også å holde badet rent og sanitært ved å forhindre opphopning av bakterier.

 

  1. Lysbrytere, dørknapper og håndtak

Vi har en tendens til å forsømme rengjøring av gjenstander som ofte berøres, for eksempel lysbrytere, dørhåndtak og håndtak, selv om vi bruker dem regelmessig. For å ha et rent hus, er det nødvendig å desinfisere disse stedene regelmessig siden de inneholder bakterier.

 

  1. Søppelkasser og resirkuleringsbeholdere

Unnlatelse av rutinemessig rengjøring av søppeldunker og resirkuleringsbøtter kan føre til vekst av bakterier og ubehagelige lukter. Disse søppelkassene kan holdes rene og fri for skadelig lukt ved å vaske dem med såpevann og desinfisere dem regelmessig.

 

  1. Fjernkontroller og elektronikk

Selv om de blir mye brukt, har folk en tendens til å ignorere fjernkontrollene, tastaturene og andre elektroniske enheter. For å fjerne bakterier og opprettholde renslighet, tørk disse tingene med en fuktig klut eller desinfiserende våtservietter.

 

Til slutt er det viktig å rengjøre ikke bare de åpenbare overflatene, men også de skjulte som samler smuss, støv og bakterier hvis du vil at huset skal være rent og sunt. Gjør hjemmet ditt renere og sunnere ved å være mer oppmerksom på disse ofte oversett områdene når du rengjør.

Arena Renhold er en pålitelig renholdstjeneste for de som ønsker profesjonelt rengjort hjem og virksomhet. Med vekt på renslighet og møysommelig oppmerksomhet på detaljer, er Arena Renhold en ekspert på å tilby rengjøringsløsninger av høy kvalitet. Utover omfanget av standard rengjøring, er vi i stand til å ta oss av forsømte områder og tilby individuelle tjenester som vil gjøre huset ditt rent og bakteriefritt.

Når folk jobber med Arena Renhold, får de tilgang til et team av eksperter som ikke vil spare noen krefter i deres søken etter et plettfritt hjem. Vi er en fordel for alle i Norge som ønsker å holde oppholdsrommet rent og sunt på grunn av deres ekspertise, nitid og dedikasjon til å yte utmerkede rengjøringstjenester.