Arena Renhold

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en komplett nedvask for både private husstander og bedrifter. Våre erfarne medarbeidere leverer profesjonelle resultater.

Hovedrengjøring

Det heter seg at en hovedrengjøring bør gjennomføres både privat og hos bedrifter, minimum en gang i året. Nøyaktig hvor ofte det faktisk behøves vil variere basert på bruken av et området, og hvor raskt dette skitnes til.

For eksempel kan vi si at toaletter behøver hovedrengjøring langt oftere enn kott og boder, fordi toaletter skitnes til i langt høyere grad. En enklere måte å vurdere nødvendigheten av en nedvask på, er å se på hvor fort inneklima eller inventar tar skade. Dårlig lukt eller synlig slitasje på gulv, er indikatorer på dette.

En skikkelig hovedrengjøring vil forlenge bruks- og levetiden på inventaret, i tillegg til å gjøre det daglige renholdet langt enklere.

mann som gjør Hovedrengjøring av huset
mann, gjør, hode, rengjøring, inn, office

Hva innebærer en hovedrengjøring?

Vi spesialtilpasser alle oppdrag etter dine ønsker og behov, slik at du får akkurat det du trenger.

Eksempler på hva en hovedrengjøring innebærer:

  • Vask av tak, vegger og gulv.
  • Vask av skap og garderober.
  • Vask av stikkontakter og lysbrytere.
  • Vask av lister og dører.
  • Rengjøring av- og bak radiatorer.
  • Vask av vinduer, innvendig og utvendig.
  • Grundig støvtørking av bokhyller og andre flater

Dette er noen eksempler på hva vi kan bistå med, men etter en befaring kan vi lage en plan og gi en pris på jobben. Målet er at du skal få en komplett nedvask tilpasset dine behov.

Med profesjonelle på laget

Når vi bistår deg med en hovedrengjøring får du en profesjonelt utført nedvask som sørger for at alt er rent. Dette vil gjøre det daglige renholdet enklere i ettertid og forlenge levetiden på bygning og inventar.

Vi bruker miljøvennlige vaske og rensemidler, og våre erfarne medarbeidere tilpasser ulike vaskeprodukter til de forskjellige overflatene. Derfor kan du være sikker på at en nedvask utført av oss er både skånsom og effektiv.

Spør oss om en hovedrengjøring

Rengjøringspersonell

Fyll ut skjemaet

Fri Support
Vi er tilgjengelig på telefon under våre kontortider. Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt.
+47 918 85 781
 

Man – Fre 08:00 – 17:00

Du kan forvente rask respons på din henvendelse hos oss.