Arena Renhold

Arena Renhold

Telemarks beste på renhold

For oss i Arena Renhold er det viktig at du som kunde er fornøyd i alle ledd. Helt fra du tar kontakt til arbeidet blir utført.

Ta kontakt i dag for et uforpliktet tilbud! 

Husrenhold
Bedriftsrenhold
Z
Hovedrengjøring
Periodisk renhold
Vinduspuss

Om oss

Arena Renhold ble etablert i 2004. Selskapet har i snart 16 år levert profesjonelle rengjøringstjenester til bedrift og privatmarkedet i Telemark.

Gjennom flere års erfaring har vi nå faste kunder over hele fylket og teller i dag 22 ansatte!

Kvaliteten vi leverer er vi ekstremt sikre på, og har fått ekstremt gode tilbakemeldinger på. Vi er opptatt av at du som kunde skal få en helhetlig opplevelse hvor du opplever oss som profesjonelle arbeidere til en overkommelig pris.

Vår filosofi

Være en aktør på markedet med trygge retningslinjer, god bedriftskultur og yte maks til våre kunder. For oss er kvaliteten vi legger ned i arbeidet ekstremt viktig. Vi vet at det er med på å skaffe oss nye kunder og kunder som velger oss over lengre tid.

Våre tjenester

Bedriftsrenhold

Renhold er ekstremt viktig for god trivsel, både for ansatte og kunder. Rene og ryddige lokaler øker produktivitet og arbeidslyst for ansatte, og skaper fornøyde, tilbakevendende kunder. Derfor skreddersyr vi sammen med deg en renholdsplan som passer for dine lokaler. 

Vi utfører alle type renholdstjenester som din bedrift behøver. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Vinduspuss

Med vårt utstyr sikrer vi en skinnende rene vinduer til ditt bedriftslokale eller hjem. Vinduspuss gjør utsikten en hel del bedre. Bedriftsrenhold tar seg av dine vinduer, og garanterer bra resultat.

Periodisk renhold

Periodisk renhold er med på å opprettholde et godt innemiljø. Her finner vi løsninger skreddersydd for deg og ditt firma.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring omfatter vanligvis tak og vegger, vinduer og karmer, lysbrytere, dører og skap.

Anbefales å utføre et par ganger i året.

Tepperens

Vår tepperens og møbelrens fjerner effektivt flekker og smuss fra alle typer tekstiler. Tepperens og møbelrens, kan innbefatte rens av matter, stoler, sofaer og rens av divaner og sovesofaer. Tepperens kan vi utføre både på vegg til vegg tepper, løpere, salongtepper og store tepper. Vi kommer gjerne hjem til deg for en uforpliktet befaring.

Flyttevask

Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i en perfekt stand.

Flyttevask er en grundig rengjøring der man er nødt til å være nøye, og vi etterlater boligen eller kontoret grundig rengjort og velduftende. Vi tar oppdrag innen flyttevask over hele Telemark.

Pålitelighet & Rimelighet

Vi ønsker å fremstå som en pålitelig aktør på markedet og jobber ytterst med å levere deg tjenester og vel så mer. En opplevelse gjennom Arena Renhold vil du ikke få noen andre steder. I tillegg er vi rimelige! Er du i Telemark og ønsker renholdstjenester er vi den rette aktøren!

Hva sier de om oss

Anette, Melkeveien barnehage

“Melkeveien barnehage har brukt Arena Renhold i 5 år. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og den oppfølginga de har med barnehagen. Arena Renhold har konkurransedyktige priser og vaskepersonalet gjør en god jobb. For oss er det et stort pluss at de vasker etter stengetid slik at vi kommer til rene avdelinger hver morgen. Vi kan trygt anbefale Arena Renhold!”

Lasse Gaathaug, TSE Skjelsvik AS

“TSE Skjelsvik AS har benyttet Arena Renhold til daglig renhold i sitt næringsbygg i Porsgrunn siden 2009. Vi har hele tiden vært fornøyde med arbeidet som er utført, og spesielt fornøyd med de hyggelige medarbeiderne som er ansatt.

De gjør en virkelig pliktoppfyllende jobb til en svært konkurransedyktig pris, og er gode på respons ved tilbakemeldinger når det er nødvendig. Vi anbefaler gjerne Arena Renhold ovenfor andre potensielle kunder.”

Andre tjenester

Vinduspuss

Takvask

Periodisk renhold

Flyttevask

Boning av gulv

Flisrens

Husvask

Bedriftsrenhold

Tepperens

Kontakt oss

Hent et uforpliktet tilbud for ønskede rengjøringstjenester og vi vil komme med en skreddersydd løsning for deg.

w

Fri Support

Vi er tilgjengelig på telefon under våre kontortider. Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt.

+47 918 85 781

Man - Fre 08:00 - 17:00

Du kan forvente rask respons på din henvendelse hos oss.