Arena Renhold

Flyttevask

Det er veldig varierende hvordan hver enkelt person føler om renholdsfirma som kommer for å rengjøre sitt hjem. Mange føler de får gjort mer en nok renhold selv, mens andre liker å kunne få en litt grundigere vask innimellom. Når det er sagt er det noen tilfeller hvor et renholdsfirma kan være smart uansett om du vanligvis bruker det eller ikke. Dette gjelder for eksempel ved utvask av hus, også kalt flyttevask.

Hva er en flyttevask?

Når man skal selge en bolig eller leilighet er det nødvendig med nedvask av bolig. Dette er en prosess som tar mye tid og krefter, ofte er det den grundigste rengjøringen som gjøres i et hus. Dette kombinert med at det kommer på en tid hvor du helt sikkert har mye annet å tenke på i forbindelse med utflytting og innflytting gjør det veldig upraktisk å skulle gjennomføre fullstendig vask av bolig uten vaskehjelp av et vaskefirma som spesialiserer seg på utvask av hus.

En flyttevask eller utvask av hus er altså en ekstra grundig vask av bolig som gjerne gjøres av et profesjonelt renholdsfirma i forbindelse med utflytting. Så enkelt er det.

Hvorfor bør du ta i bruk et renholdingsfirma for flyttevask?

Det viktigste poenget, og grunnen til at mange velger å bestille et vaskefirma for å få utvask av hus, er at du slipper å gjøre en fullstendig nedvask av bolig helt selv. Å slippe dette er definitivt noe du vil sette pris på i en slik travel periode.

En annen fordel er at renholdsfirmaer har lang erfaring med flyttevask, og kan levere imponerende resultater relativt raskt. Dersom du uten erfaring skulle gjort et forsøk på å nedvask av bolig vil du nok bruke mange timer om ikke dager, og resultatene ville kanskje ikke vært helt perfekte. Dersom du i stedet velger et vaskefirma med erfaring vil de kunne gjøre en mye grundigere jobb, og ofte også fullføre raskere da de jobber mer effektivt.

Dersom personen som skal overta bolig etter utvask ikke er fornøyd kan det bli litt trøbbel dersom du gjorde utvask av hus helt selv. Har du derimot kvittering på at du har ansatt et renholdsfirma for å gjøre flyttevask så kan du i stedet referere til dem og slippe å måtte diskutere med den nye eieren eller leieboeren.

Flyttevask pris

Du kan ikke bare søke opp “flyttevask pris” og få opp en oversiktlig prisliste. Når det gjelder nedvask av bolig er det nemlig slik at priser varierer veldig basert på størrelsen av huset, område, og til og med noen ganger tilstanden på huset. Det at priser er så forskjellige gjør at man ikke bare kan vise en prisliste.

Det betyr selvfølgelig ikke at du ikke kan sammenligne priser, men ofte må du få et tilbud på renhold fra renholdsfirmaet, Det får man vanligvis veldig enkelt ved å ringe eller legge igjen en beskjed på nettsiden til vaskefirmaet, de vil etter kort tid gi deg et tilbud på vask. Slik tilbud er vanligvis gratis og uforpliktende å søke på, så det er bare å be om tilbud fra flere renholdsfirmaer slik at du kan sammenligne ulike tilbud på renhold mot hverandre.

Husk at det ikke bare er pris som gjelder et tilbud om vask kan inkludere en mer grundig vask, en raskere gjennomførelse eller andre fordeler. Du bør lese ditt tilbud om vask nøye før du bestemmer deg for om det er det riktige for deg.

Utvask leilighet

Dersom du trenger hjelp med utvask til en liten leilighet er det kanskje mindre som må gjøres. Det betyr ikke nødvendigvis at du vil kunne gjøre flyttevasken på en effektiv måte uten hjelp. I noen tilfeller vil en liten leilighet bety at du kan slippe unna med for eksempel bare en vaskehjelp som stikker innom i korte perioder mens du gjør mesteparten av renholdet, dermed kan du spare penger sammenlignet med en fullstendig nedvask av bolig med et stort renholdningslag.

Ofte vil flyttevask kunne være relevant uten at du skal selge bolig. Dette kan være for eksempel når det skal flyttes ut av student hybelen du har leid. I dette tilfelle kan du miste deler av depositumet dersom du ikke har gjort en ordentlig flyttevask og tilstanden i leiligheten ikke er god nok. Så da kan det være lurt å være grundig sammen med vaskefirma som tilbyr fullstendig nedvask av leiligheten. Husk å ikke vask for tidlig slik at det rekker å bli skittent igjen før du flytter ut.

Renholdsfirma

Alle renholdsfirmaer som utfører renhold, slik som flere både flyttebyråer og egne vaskefirmaer gjør, tilbyr det man kaller flyttevask. Renholdsfirmaet må da være registrert og godkjent av din lokale kommune som har noe som heter renholdsregisteret. Hver eneste individuelle ansatt har da det som kalles et HMS-kort. Det anbefales å bruke et renholdsfirma eller flyttebyråd som hjelper deg med å utføre flyttevasken i tillegg til flytting da kombinasjonen av disse vil gir deg færre bedrifter å forholde deg til. Flyttevask anbefales absolutt ikke utført før mer enn et par dager før overtagelse.

Renhold bolig

Å få hjelp med flyttevask er en veldig behagelig opplevelse hvis du velger det riktige renholdsfirmaet. De vil gjøre alt for deg uten å stå i veien mens du sørger for at du er klar for både utflytting og innflytting til et nytt sted. Det betyr ikke at din bruk av renholdningfirmaer trenger å være begrenset til kun flyttevask. Som nevnt på toppen av siden er det mange som velger å skaffe en vaskehjelp til renhold av bolig.

Dette har noen av de samme fordelene som ved flyttevask. Nemlig at du får mer tid til å prioritere andre ting, eller slappe av litt. Du må antagelig fortsatt rydde å vaske litt innimellom, men vaskehjelpen kan da seg av mye av den mest fundamentale rengjøringen. Det er lett å avtale et fast tidspunkt. Da kan du få vaskehjelpen på besøk for eksempel hver andre uke eller en gang i måneden.

Les mer flyttevasktjenester i skien