Arena Renhold

Arbeid er en stor del av de flestes liv. Med sine travle timeplaner er det tvilsomt at de tenker mye på å holde arbeidsplassen ryddig. Hvordan du og din bedrift er, vil gjenspeiles på arbeidsplassen din. Mangel på renhold på kontoret kan føre til en rekke problemer, for eksempel redusert produktivitet og et negativt inntrykk hos besøkende. Et ryddig og godt organisert kontor kan imidlertid gjøre underverker for produktiviteten. I tillegg til de åpenbare helsefordelene, hjelper det også med å etablere positive relasjoner med forbrukerne og øker moralen på arbeidsplassen.

Tenk deg at du kom på jobb en morgen for å finne søppelbøtter som rant over, overflater dekket med matrester og kaffeflekker, og stabler med papir og papp. Tenk deg hvor uinspirert og umotivert du og dine kolleger, eller kunder, kan føle seg hvis du jobbet i et lite attraktivt sted. Viktigheten av vask og renhold på kontoret kan ikke overvurderes.

 

Fordelene ved en ryddig arbeidsplass

En av hoveddriverne bak bedriftens suksess er inntrykket de har på potensielle kunder. Kunder, forbrukere og forretningspartnere vil danne seg et førsteinntrykk av merkevaren og organisasjonen din basert på estetikken til kontorlokalene dine. Enten du er sjefen eller en potensiell nyansatt, kan rengjøring på kontoret og innredningen gjøre eller bryte førsteinntrykket. Når en arbeidsplass er plettfri, er det ingen dvelende lukt. Å opprettholde en luktfri arbeidsplass gir et positivt førsteinntrykk på nye ansatte og kunder. Men hvis arbeidsplassen din har en muggen lukt, vil det gi feil inntrykk og kan føre til at potensielle kunder og forretningsforbindelser nekter å samarbeide med deg.

Å opprettholde en ryddig arbeidsplass kommuniserer ikke bare dine standarder, men også bedriftens standarder. For eksempel, hvis arbeidsplassen din alltid er ryddig, sender den beskjeden om at du er selvdisiplinert og bryr deg om omdømmet ditt og inntrykket du gir kundene dine.

 

Stressreduksjon

Både ansatte og kunder vil oppleve økt stressnivå på en uryddig arbeidsplass. Mange faktorer bidrar til dette, blant annet at en rotete arbeidsplass er mer sannsynlig å være uorganisert, noe som igjen øker risikoen for at viktige dokumenter kan forsvinne. Hvis arbeidsplassen din er uren og uorganisert, vil du og kollegene dine føle større spenning. Dette er fordi det vil være vanskelig å fokusere på oppgaven hvis det er ting som matsmuler og uorganiserte dokumenter liggende.

 

Hotspots på arbeidsplassen for bakterier

  • Telefoner gir mulighet for direkte overføring av bakterier fra en brukers lepper eller nese til mottakeren. Ifølgemange ulike studier er kontortelefonen en av de minst ofte rengjorte delene av kontormaskiner/ apparater.
  • Krummer, hår og døde hudceller er bare noen av tingene som kan sette seg fast i et tastatur.
  • Skrivebord, hvis det ikke rengjøres regelmessig, kan et skrivebord bli en grobunn for bakterier på grunn av akkumulering av matrester, drikke søl og snackemballasjer.
  • Det er ikke bare hjemme at bedervelige varer blir glemt i kjøleskapet, men også i kjøleskapet på arbeidsplassen. Hvis du ikke rydder opp i gamle syltetøyglass, pålegg og søl, vil de bare formere seg og spre seg.
  • Badet er grobunn for bakterier. Bakterier elsker å henge rundt på steder som toaletter, vasken og spylehåndtak som ikke desinfiseres regelmessig.
  • De viktigste årsakene til rufsete kjøkken inkluderer søl, smuler og utslitte kjøkkenhåndklær.
  • Det kan være noen svært ubehagelige lukter og bakterievekst fra søl og lekkasjer som blir stående i mikrobølgeovnen for lenge.

 

Luftkvaliteten

Rensligheten på arbeidsplassen din vil påvirke kvaliteten på luften der. En opphopning av støv på møbler og gulv er et resultat av manglende vedlikehold. Astmatikere og andre med luftveisproblemer kan bli negativt påvirket, og derfor er rengjøring på kontoret svært nødvendig.

Bakterier og støv kan også samle seg i tepper og andre lignende overflater. Alle som går gjennom arbeidsplassen din, kan bli utsatt for sporer og partikler som har blitt frigjort fra dette teppet over tid. Dessuten kan dette irritere huden ved berøring.

 

Viktigheten av kommersielle rengjøringstjenester

Det er mange grunner til at det er en god idé å investere i kommersielle rengjøringstjenester for kontoret ditt. Lær betydningen av regelmessig rengjøring på kontoret og rollen som kommersielle renholdstjenester spiller for å opprettholde toppforhold. Det er også mulig å glemme andre viktige plikter. Rengjøring av tepper, vinduer og utsiden av bygningen er alle aspekter av kontorvedlikehold som trenger din oppmerksomhet.

I dette tilfellet kan Arena Renhold være til hjelp. Vår effektive og veltrente kontorrengjørings- og hygienepersonale vil opprettholde de høyeste standardene for din bedrift. Vi er pålitelige fagfolk som har kunnskapene og utstyr som er nødvendig for å gjøre arbeidsplassen din sunnere og mer behagelig for deg og dine ansatte. Arena Renhold er forberedt på å hjelpe deg uavhengig av organisasjonens størrelse eller plassering. Vi prioriterer fornøyde kunder og gjør alt vi kan for å imøtekomme virksomheten din. Personalet ser alltid profesjonelle ut og bruker uniform når de møter på jobb. Dette er rengjøring av høy kvalitet til rimelige priser.